η μαθηματική αποκωδικοποίηση της ελληνικής γλώσσης

Η Μαθηματική Αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Γλώσσης

Συγγραφέας

Ελευθέριος Αργυρόπουλος

Ανάλυση περιεχομένων του βιβλίου

Εις το δεύτερό του βιβλίον “Η Μαθηματική Αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Γλώσσης” ο Ελευθέριος παρουσιάζει τη λεξαριθμική εξαγωγή όλων των δυνάμεων των σταθερών π και φ με εκθέτη από το -1 έως και το 6. Επίσης, παραθέτει τη θεωρία του για την ανάληψη του Ιησού Χριστού, δηλαδή ότι το υλικό του σώμα μετασχηματίσθηκε σε φωτόνια υψηλής ενεργείας (φωτόνια γάμμα).

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 314 σελίδες και εξεδόθη τον Δεκέμβριο του 2001 με την ευγενική χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ η β΄ έκδοσή του, η οποία είναι διορθωμένη, συμπληρωμένη και εξαιρετικά βελτιωμένη, έγινε το 2015. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε μετά από έρευνες 17 μηνών στο οποίον παρουσιάζεται αρκετή νέα ύλη.

Εντός των 12 κεφαλαίων του βιβλίου, παρουσιάζονται λεξαριθμικές αποδείξεις πολλών θεωρημάτων της γεωμετρίας, της θεωρίας αριθμών, της φυσικής, καθώς και μια λεξαριθμική μελέτη για την θεραπεία του καρκίνου. Επιπλέον, παρουσιάζονται οι λεξαριθμικές εξαγωγές των τριών μαθηματικών σταθερών π, φ και e, καθώς και ορισμένων δυνάμεων αυτών. Στο πρώτο κεφάλαιο, μελετάται το αρχετυπικόν ελληνικόν σύστημα αριθμήσεως, ενώ στο ενδέκατο γίνεται η συμβολική και η λεξαριθμική αποκωδικοποίησις των 27 αριθμογραμμάτων του Θείου Ελληνικού Αλφαβήτου.

Στο πρώτο κεφάλαιο ο Ελευθέριος δίδει για πρώτη φορά τον ορισμό των λεξαριθμικών κανόνων για οποιαδήποτε ισοψηφία μεταξύ λέξεων, φράσεων και λογικών προτάσεων. Επιπλέον, παρουσιάζει μία λεξαριθμική επιβεβαίωση του γεγονότος ότι η Ελληνική γλώσσα γνωρίζει τους νόμους της πυρηνικής φυσικής και της κυματομηχανικής. Στο δεύτερο κεφάλαιο, δίδονται οι λεξαριθμικές αποδείξεις ενός μεγάλου μέρους των θεωρημάτων της Ευκλειδείου γεωμετρίας, καθώς και η λεξαριθμική απόδειξις της εικασίας του Goldbach. Στο τρίτο κεφάλαιο, δίδονται οι λεξαριθμικές εξαγωγές του π και των τεσσάρων δυνάμεων αυτού, ενώ στο τέταρτο, δίδονται οι λεξαριθμικές εξαγωγές των επτά δυνάμεων του χρυσού αριθμού φ. Στο πέμπτο κεφάλαιο, δίδεται η λεξαριθμική ανάλυσις της εννοίας του ανθρώπου και της κατασκευής του.

Στο έκτο κεφάλαιο, δίδεται μια λεξαριθμική κοσμολογική θεώρησις της συμπαντικής δημιουργίας και της εννοίας του Θεού. Το έβδομο κεφάλαιο, που είναι αφιερωμένο στην επιστήμη της Φυσικής, αποδεικνύει μέρος της θεωρίας της σχετικότητος και δίδει δυο αποδείξεις περί της κβαντώσεως του χρόνου, η οποία έχει ως συνέπεια την ύπαρξη του θεμελιώδους σωματιδίου της ύλης. Επίσης, στο ίδιο κεφάλαιο γίνεται λεξαριθμική μελέτη επί της δομής της ύλης και δίδεται η ονομασία θεμέλιον στο θεμελιώδες σωματίδιον της ύλης. Στο όγδοο κεφάλαιο, γίνεται η λεξαριθμική μελέτη και ανάλυσις του ονόματος Ιησούς Χριστός και εξηγείται το φαινόμενον της αναλήψεως αυτού. Το ένατο κεφάλαιο, παρουσιάζει νέα στοιχεία για την αποκωδικοποίηση των τριών μαθηματικών σταθερών π, φ και e από τα γεωμετρικά δεδομένα της κατασκευής της μεγάλης πυραμίδος του Χέοπος και του Παρθενώνος. Το κεφάλαιο 10 είναι αφιερωμένο στη φιλοσοφία, όπου γίνεται εκτεταμένη λεξαριθμική μελέτη για την αναζήτηση της αλήθειας, για την δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και ακόμη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τέλος, το δωδέκατο κεφάλαιο, δίδει μια νέα διάσταση για την Ελληνική γλώσσα, παρουσιάζοντας σοβαρές λεξαριθμικές ενδείξεις για μια κρυμμένη ικανότητά της, δηλαδή την προβλεπτικότητα. Στο τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζει ορισμένα λεξαριθμικά παραδείγματα εξετάζοντας τη δυνατότητα της πιθανής προβλεπτικότητος της Ελληνικής Γλώσσης.

Σε μια εποχή που η Ελληνική γλώσσα βάλλεται ακόμη και από ανθρώπους της πολιτικής ηγεσίας και κινδυνεύει να εκφυλιστεί, συνέγραψα ένα βιβλίο, που ίσως κάνει ακόμη και τους διώκτες της γλώσσης μας να δουν αυτή την υπέροχη μαθηματική δημιουργία με διαφορετικό πρίσμα, ελπίζοντας ότι θα σταματήσουν να την διώκουν και ότι θα την υιοθετήσουν ως παγκόσμια γλώσσα.

Πηγή

https://www.synarithmos.com/el/e-shop-el/books-el/the-mathematical-decoding-of-the-hellenic-language-detail.html

Σχετικά Ομάδα Consciousness.gr

Διαδρομές αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης
Διαβάστε όλα τα άρθρα από Ομάδα Consciousness.gr