Δεν έχουμε άλλο δρόμο από την Αγάπη

Δεν έχουμε άλλο δρόμο από την Αγάπη

Συντελεστές

Επιμέλεια έκδοσης: Βλασερού Κυριακή, Αργυριάδης Βασίλης

Εκδότης ΕΝ ΠΛΩ
Χρονολογία Έκδοσης Ιούλιος 2019
Αριθμός σελίδων 232

Συγγραφέας: πρώην Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος

Παρουσίαση βιβλίου

Η αγάπη είναι, η ζωή και η ζωή έχει αξία όταν βιώνεται σαν αγάπη. Οι εγωισμοί, ο φθόνος, οι ιδιοτροπίες, που διώχνουν την αγάπη απ’ την καρδιά μας, είναι βαρύτατες αρρώστιες, που αν δεν τις θεραπεύσουμε έγκαιρα, θα μας οδηγήσουν στον θάνατο. Η ζωή μας βέβαια, δεν είναι στα χέρια μας, είναι στα χέρια του Θεού. Μέχρις ότου όμως ο Θεός αποφασίσει για τον καθένα μας, η ζωή του διπλανού μας είναι ευθύνη δική μου και δική σου…
Εύχομαι να ζήσετε και να ζείτε, να ζει η αγάπη στην καρδιά σας, να νιώθετε αυτό που ο Θεός μας έκανε: “αλλήλων μέλη”! Να ξέρετε ότι πάντα πρέπει να μας νοιάζει ό, τι γίνεται δίπλα μας, όχι από περιέργεια αλλά από αγάπη. Και να δίνετε τη δυνατότητα στον κάθε μικρότερο ή μεγαλύτερο διπλανό σας να μπορεί, όσο εξαρτάται από σας, να παλέψει γι’ αυτό το δώρο του Θεού, που είναι η ζωή, για να το ζήσει κι αυτός, με τη δική σας την αγάπη και με την αγάπη των άλλων.
Έντεκα λόγοι ελπίδας και πατρικής αγάπης, από τα χείλη ενός φωτισμένου ιεράρχη! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Εκδοτικό σημείωμα
Πρόλογος
– Για την αγάπη και την πνευματική ζωή
– Για τα παιδιά μας και τους νέους
– Δύο λόγοι παρρησίας

 

Σχετικά Ομάδα Consciousness.gr

Διαδρομές αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης
Διαβάστε όλα τα άρθρα από Ομάδα Consciousness.gr