Τι είναι αυτό;
- Αυτοβελτίωση, Γονεϊκή, Μαθήματα ζωής, Ψυχολογία

Τι είναι αυτό;

Εισαγωγή

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται με γλαφυρό τρόπο η κυκλικότητα της ταλαντούμενης υλικής πραγματικότητας του φθαρτού σώματος μέσα από ένα πολύ πρακτικό και δυστυχώς συχνό πλέον παράδειγμα.

Ο ηλικιωμένος πατέρας, πάσχοντας από άνια, θέτει την ίδια ερώτηση επανειλημμένα στον ενήλικα γιο του, σε βαθμό που ο τελευταίος να δυσανασχετεί όταν του δίνει κάθε φορά την ίδια απάντηση.

Σε μια ανύποπτη στιγμή, ο ηλικιωμένος πατέρας εμφανίζει ένα παλιό του ημερολόγιο και προτρέπει τον γιο του να διαβάσει μια συγκεκριμένη σελίδα. Εκεί αποτυπώνεται η ακριβώς ίδια συμπεριφορά από την πλευρά του τρίχρονου τότε γιου, ο οποίος για το ίδιο ακριβώς θέμα έθετε το ίδιο ερώτημα επανειλημμένα, χωρίς να μπορεί να αφομοιώσει την επαναλαμβανόμενη απάντηση.

Το βίντεο, παρ’ότι συναισθηματικώς συγκινητικό, είναι επίσης και βαθιά αυτογνωσιακό, καθότι φωτίζει μια πτυχή της τραγικότητας της ανακυκλούμενης επίγειας ζωής. Ας σταθεί εργαλείο “γνώσης και συμμόρφωσης” προς όλους και πρακτικό εφαλτήριο ενεργούς μετακίνησης της ενέργειές μας προς την καλλιέργεια και βαθύτερη ενεργοποίηση της πνευματικής σφαίρας της υπόστασής μας, αυτής η οποία δεν διέρχεται από νοητικές και συναισθηματικές ταλαντώσεις στην ανατολή ή στην δύση της ενσάρκωσης αλλά διαπνέει σταθερά το Είναι μας σε όλη μας την επίγεια και επουράνια πορεία.

Τι είναι αυτό;

Σχετικά Ομάδα Consciousness.gr

Διαδρομές αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης
Διαβάστε όλα τα άρθρα από Ομάδα Consciousness.gr