αποδράσεις εντός ελλάδος
- Αποδράσεις

Αποδράσεις εντός Ελλάδος

Ένα ακόμα καλοκαίρι ξεκίνησε, λίγο πιο ελεύθερο στις μετακινήσεις για πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Εν’όψει του καλοκαιριού, το consciousness.gr εγκαινιάζει μια νέα σειρά άρθρων στην ενότητα με τίτλο “Αποδράσεις“. Στην ενότητα αποδράσεις θα φιλοξενούνται κατά καιρούς άρθρα με γνωστούς και άγνωστους στους πολλούς προορισμούς εντός Ελλάδος, από κάθε γωνιά της ηπειρωτικής και νησιωτικής μας πατρίδας. Η ανακάλυψη των προορισμών αυτών για αποδράσεις καθ’όλη τη διάρκεια του έτους μπορεί να προσφέρει ανεκτίμητες ευκαιρίες σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα αλλά ταυτόχρονα να απολαύσουν τον φυσικό πλούτο του ελληνικού οικοσυστήματος και να έρθουν λίγο πιο κοντά με τον βαθύτερο εαυτό τους στο μοναδικό ταξίδι της αυτογνωσίας τους. Είτε είστε μόνος/μόνη, είτε ζευγάρι, είτε παρέα φίλων είτε οικογένεια με παιδιά, θα υπάρχει για εσάς σίγουρα κάποιος ιδανικός προορισμός για την επόμενή σας απογευματινή εξόρμηση, για την μονοήμερη εκδρομή, για το τριήμερο ή για τις χειμερινές και θερινές διακοπές σας.

Η αλλαγή παραστάσεων, η επαφή με το φυσικό περιβάλλον και η φυσική σωματική δραστηριότητα είναι βασικές ανάγκες κάθε ανθρώπου, δυστυχώς συχνά παραμελημένες. Αδράξετε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και υιοθετήστε σύντομες αποδράσεις τουλάχιστον 2-3 φορές το μήνα για σας και για τα μέλη της οικογένειάς σας. Επισκεπτόμενος ο αναγνώστης την ενότητα “Αποδράσεις” θα βρει σίγουρα κάτι που να εκφράζει τις επιθυμίες του για ψυχική εκφόρτωση και σωματική αναζωογόννηση και που να αποτελεί ουσιαστική απόδραση και διέξοδο από την πολύβοη καθημερινότητα των μεγάλων αστικών κέντρων και του υπεραπασχολημένου και “ταλαιπωρημένου” από έννοιες Νου.

Αν σας αρέσει η ιδέα της νέας ενότητας “Αποδράσεις” και θέλετε να συνεισφέρετε την δική σας πρόταση ιδανικής εξόρμησης εντός Ελλάδος, στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και η πρότασή σας θα δημοσιευθεί σε επόμενο άρθρο του consciousness.gr.

Σχετικά Ομάδα Consciousness.gr

Διαδρομές αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης
Διαβάστε όλα τα άρθρα από Ομάδα Consciousness.gr