Μανώλης Λιανάκης
- Πρόσωπα, Συνειδητή διατροφή

Μανώλης Λιανάκης

Βιογραφικό

Ο Μανώλης Λιανάκης είναι Αγρονόμος – Τοπογράφος με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων. Είναι ιδιοκτήτης των ‘ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΜΜ. Γ. ΛΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ’,’ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ ΕΕ’ και ‘LENICO LTD’. Διαθέτει άριστες διοικητικές, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Ο Μανώλης Λιανάκης είναι επίσης μέλος του οργανισμού ΣΥΝ.ΕΠ.ΕΙ.Α. (Συντονιστική Επιτροπή Ειρηνικής Ανασυγκρότησης). Σύμφωνα με την ιδρυτική διακύρυξη της ΣΥΝ.ΕΠ.ΕΙ.Α, οι στρατηγικοί στόχοι της είναι τρείς:

  1. Δημοκρατική ανασυγκρότηση της Ελληνικής Δημόσιας Ζωής, με σκοπό την αποκατάσταση των ατομικών και πολιτικών ελευθεριών, που τόσο έχουν πληγεί στη χώρα μας, ιδιαίτερα την τελευταία 2ετία.
  2. Αντιμετώπιση της φτωχοποίησης των μεσαίων και ιδιαίτερα των κατώτερων εισοδηματικών στρωμάτων του ελληνικού λαού, που κυρίως πλήττονται τόσο από την χρόνια οικονομική κρίση, όσο και από τα υπερβολικά παρατεταμένα λοκντάουν που βιώσαμε.
  3. Αντιμετώπιση του προβλήματος αποστράγγισης της χώρας από το Επιστημονικό δυναμικό της.

Στα πλαίσια αυτά, η “ΣΥΝΕΠΕΙΑ” θα απευθυνθεί τόσο στον ελληνικό λαό όσο και στις ηγεσίες των πολιτικών κινήσεων και κομμάτων που ενστερνίζονται τις ίδιες αγωνίες, με σκοπό την επίτευξη μιας Εθνικής Ενότητας και ενός κοινού πολιτικού μετώπου αντιμετώπισης της ολόπλευρης κρίσης της Ελληνικής Κοινωνίας. 

Το αναλυτικό βιογραφικό του Μανώλη Λιανάκη είναι διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση.

Αυτόνομη μονάδα παραγωγής σπιρουλίνας

Ο Μανώλης Λιανάκης αφοσιώθηκε στην δημιουργία και διαχείριση μιας πρότυπης μονάδας παραγωγής σπιρουλίνας στον νομό Σερρών. Σε πείσμα των καιρών, παράγει ελληνικά προϊόντα ενισχύοντας την τοπική οικονομία και παρέχοντας ένα νέο πλαίσιο ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και της υγείας ευρύτερα.

https://www.spiroulina.gr/our-story/

Συνέντευξη στο podcast “Ελεύθερος”

Σχετικά Ομάδα Consciousness.gr

Διαδρομές αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης
Διαβάστε όλα τα άρθρα από Ομάδα Consciousness.gr