ζωγράφου city run
- Συνειδητή άσκηση

Ζωγράφου City Run 2019

Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 το πρωί πραγματοποιήθηκε το Ζωγράφου City Run 2019 στον δήμο Ζωγράφου.

Περιγραφή διοργάνωσης

Mε απόλυτη επιτυχία και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό διεξήχθη το 1ο Zografou City Run στις 8 Δεκεμβρίου 2019 στην πόλη του Ζωγράφου.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ο οποίος σήμανε την εκκίνηση του 1Km, υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα λάβει και ο ίδιος μέρος ως δρομέας.

Την επιτυχημένη οργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία ΓΑΣ Ιλισός και ΠΑΣ Ζωγράφου και τον Σύλλογο Αθλούμενων Πολυτεχνειούπολης Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ).

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού αποτέλεσε η εμβληματική Βίλα Ζωγράφου.

Τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν ήταν:

  • Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.
  • Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ.(δυναμικό βάδισμα, αγώνας για μαθητές γυμνασίων και λυκείων)
  • Αγώνας Δρόμου 1 χλμ.αποκλειστικά για μαθητές Δημοτικών σχολείων και τους συνοδούς τους. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν και οι ειδικές κατηγορίες: ΑμεΑ, ΚΑΠΗ

Ο κόσμος του οποίου η συμμετοχή ήταν μεγάλη, αγκάλιασε με θέρμη το νέο αυτό θεσμό. Παρότι ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε για πρώτη φορά, είχε εξαιρετική επιτυχία, χάρη και στην πολύ καλή οργάνωση του εμπνευστή του, ο οποίος ήταν ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμος Μπουλούκος και την πολύ καλή συνεργασία με τον Πρόεδρο Γιώργο Γιαννακόπουλο.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις διαδρομές και έδωσαν ραντεβού για το 2ο Zografou City Run που θα ακολουθήσει. Μάλιστα στο 2ο Zografou City Run οι διοργανωτές υποσχέθηκαν ότι θα υπάρχει και διαδρομή των 10Km.

Πηγή:

https://www.zografou.gov.gr/%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-1%CE%BF-zografo/

Σχετικά Ομάδα Consciousness.gr

Διαδρομές αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης
Διαβάστε όλα τα άρθρα από Ομάδα Consciousness.gr