γιώργος σαχίνης
- Πρόσωπα

Γιώργος Σαχίνης

Συνεντεύξεις

Από το blog του ιδίου

Η διαδρομή από την ημέρα στη νύχτα και η ατέρμονη επιστροφή από τη νύχτα στη μέρα, είναι από μόνο της μία ΑΝΤΙΘΕΣΗ. Άλλωστε η ίδια η ζωή είναι όλο ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, που αν καταλήξουν σε ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ είναι δημιουργία, αν όμως γίνουν ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ καταλήγουν σε θετικές ή αρνητικές ανατροπές.

Η οπτική σε όλα τα γεγονότα, απλά, καθημερινά, ανθρώπινα ή και μεγάλα, σπουδαία και ιστορικά, έχει την δική της σημασία. Άρα, η θέση που έχουμε κάθε φορά για τα γεγονότα είναι μία διαρκής όσο και καθοριστική μεταβλητή.
Εδώ θα τα λέμε κάπως διαφορετικά, σε πιο προσωπικό τόνο και με τον χώρο της δημιουργικής δουλειάς και κυρίως με απόψεις και όψεις που θα φιλοξενούνται ανοιχτά και χωρίς προαπαιτούμενα, για ζητήματα που οπουδήποτε αλλού πιάνουν χώρο… Μία μόνο στόχευση, η όσο το δυνατόν εντιμότερη προσέγγιση θεμάτων και η παράθεση όσο πιο πολλών και διαφορετικών απόψεων.
Εξακολουθώ να πιστεύω στο φιλοσοφικό και ποιητικό, άκρως επίκαιρο, ειδικά στις μέρες μας : «Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον μας έχει πολλή ξηρασία…» του αξεπέραστου Μιχάλη Κατσαρού από το «Κατά Σαδδουκαίων».  

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ανδριανή”

Για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια ο Γιώργος Σαχίνης έδωσε συνέντευξη . Μπορεί να έχει πάρει εκατοντάδες συνεντεύξεις από γνωστές προσωπικότητες, αλλά ο ίδιος δεν είχε παραχωρήσει ποτέ μέχρι σήμερα συνέντευξη. Ο γνωστός δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε στην εκπομπή «Ανδριανή».

Εκπομπή Αντιθέσεις στο Κρήτη TV

Διαβάστε περισσότερα για την διαδικτυακή εκπομπή Αντιθέσεις.

Πηγές

https://www.neakriti.gr/category/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/

Σχετικά Ομάδα Consciousness.gr

Διαδρομές αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης
Διαβάστε όλα τα άρθρα από Ομάδα Consciousness.gr