Αγγελική Αναγνώστου Καλογερά Αντέχεις την αλήθεια
- Θεολογία, Πνευματικότητα, Πρόσωπα, Τέχνη, Φιλοσοφία

Αγγελική Αναγνώστου – Καλογερά

Βιογραφικό Αγγελικής Αναγνώστου – Καλογερά

Η Αγγελική Αναγνώστου γεννήθηκε στη Αθήνα όπου σπούδασε οικονομικά. Μέχρι το 1987 εργάστηκε σε θέσεις σχετικές με τον τομέα της, οπότε και μετοίκησε στην Κέρκυρα όπου ζει μέχρι σήμερα. Από τότε αφιερώθηκε στην ολοκλήρωση της μεταφυσικής έρευνας που διεξάγει επί 40 ολόκληρα χρόνια αναφορικά με τα μεγάλα (και ως επί το πλείστο αναπάντητα) υπαρξιακά ερωτήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα.

Μελετώντας τις θρησκείες του κόσμου, τις κοσμογονίες, τις μυθολογίες, τη φιλοσοφία, την ιστορία, αλλά και τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις της σύγχρονης φυσικής και αστροφυσικής, μέσα από τις Γραφές και τα Ιερά κείμενα των λαών της γης, την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και πλήθος επιστημονικών, φιλοσοφικών και ιστορικών συγγραμμάτων, αποδύθηκε σε μία τιτάνια προσπάθεια συγκερασμού των κοινών στοιχείων (που φανερά υπάρχουν στις άπειρες διαφοροποιήσεις της ανθρώπινης γνώσης) σε μία συνεκτική, λογική, ρηξικέλευθη αλλά και εντυπωσιακά ανατρεπτική κοσμοθεωρία (Weltanschauung), που με ένα “μαγικό τρόπο” απαντά με συνέπεια σε όλα αυτά τα μεγάλα ερωτήματα, μέσα στο βιβλίο της.

Το βιβλίο “Αντέχεις την αλήθεια”;

Το βιβλίο της Αγγελικής Αναγνώστου – Καλογερά έχει τίτλο «Αντέχεις την Αλήθεια; Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας – Το Τελευταίο Κάλεσμα», που πρωτοεκδόθηκε το 2009. Όσο μεγαλόσχημο κι αν ακούγεται αυτό, αρκεί κανείς να ανατρέξει στον Πίνακα Περιεχομένων του Βιβλίου για να διαπιστώσει, αν μη τι άλλο, το θάρρος και την έλλειψη προκατάληψης με τα οποία προσεγγίζει θέματα, όπως η Γένεση, τα ανθρώπινα συναισθήματα, η έννοια της Θεότητας και το σύμπαν σύμφωνα με τις τελευταίες ανακαλύψεις της αστροφυσικής και της κβαντικής φυσικής.

Το βιβλίο αυτό είναι το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας της ζωής της. Το 2012 ολοκληρώνει την Αγγλική μετάφραση του βιβλίου της, το οποίο διατίθεται σε όλο τον κόσμο από τον εκδοτικό οίκο Amazon.

Μετά την Α΄ έκδοση του βιβλίου, τον Δεκέμβριο του 2009 διατηρεί δύο υποστηρικτικές ιστοσελίδες του βιβλίου, την Ελληνόφωνη με ηλεκτρονική διεύθυνση: antexeistinalitheia.gr και την Αγγλόφωνη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: canyoustandthetruth.com.

Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών.

Διαδικτυακές εκπομπές Αγγελικής Αναγνώστου – Καλογερά

Η Αγγελική Αναγνώστου Καλογερά έχει συμμετέχει σε πλήθος διαδικτυακών εκπομπών οι οποίες πραγματεύονται τα περιεχόμενα του βιβλίου της. Στην ακόλουθη διεύθυνση ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει όλες τις εκπομπές διαθέσιμες στο διαδίκτυο:

https://antexeistinalitheia.gr/category/ekpobes/

Μια από τις χαρακτηριστικότερες εκπομπές της είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Τα κείμενα και ο λόγος της Αγγελικής Αναγνώστου – Καλογερά είναι πολύ “δυνατά”. Είναι μια από τις λίγες φορές που κανείς βρίσκει ολοκληρωμένες απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα, οι οποίες προκύπτουν από εμβριθή μελέτη και συγκερασμό πορισμάτων της σύγχρονης επιστήμης, της φιλοσοφίας και της μεταφυσικής σε συνδυασμό με παράθεση έγκυρων πηγών και βιβλιογραφικών αναφορών. Αξίζει απόλυτα της προσοχής κάθε αναζητητή της Αλήθειας.

Σχετικά Ομάδα Consciousness.gr

Διαδρομές αυτογνωσίας και αυτοπραγμάτωσης
Διαβάστε όλα τα άρθρα από Ομάδα Consciousness.gr

Comments are closed.